Wednesday, October 08, 2008

Sticky Post for this week....

If you've already read this, please scroll down for a new post!

I'm not sure what's going on with Bloglines but if you have me subscribed through there apparently I have not been showing any new posts for about a week now. And there is an exclamation mark behind my name. I'm not sure what's going on with them, I've emailed them but you know how that goes. And I notice others are having the same problem. You can try unsubscribing and then resubscribing. That fixed all my subscriptions from Blogger that were doing the same thing, but not those from Wordpress or others. If that doesn't work, please just check back each day. I am here! And looking for your smiling faces!

10 comments:

Much Ado said...

I have to say that I am "google reader" girl! :)

Hope you get it all sorted out.

Faith said...

HOpe ya get it fixed...

Monkey Giggles said...

You have been showing up on my bloglines. Take care

ellen b. said...

As to your comment on my blog wondering where I put all my stuff (dishes) :0)
I've been considering for a while showing my overstuffed cupboards! Hee. hee....

Michelle said...

feeling the love and smiling faces ;-)

oh and the cd is in the mail tomorrow since you know how my life has been lately.

Barb said...

It's just so aggravating, isn't it? I have little red exclamation points showing up next to half the people I follow.

I suspect we'll see Mr. Plumber soon. At one point today, when I tried to unsubscribe and resubscribe to GiBee at Kisses of Sunshine, I got a notice that Bloglines had a data base problem. So I'll bet they fix it soon.

Meantime, I know you post regularly, so I just continue to hop over here. :-)

Barb said...

PS - I just unsubscribed to you, and then resubscribed, and the little red exclamation point went away. So that does work with blogspot blogs. :-)

Chappyswife said...

Hi, Susanne! Yep, I tried the unsubscribing and resubscribing, and it did not work for me. It seems that when the red exclamation point finally goes away from a link, it ends up on another one, and this has been going on for well over a week. There are lots of little red points on mine!

PJ said...

Doncha luv teknology???

GiBee said...

I'm having the same problems with my blog too!!!!!!